Lorsqu'un homme mange ,boit, jouit des resultats de son travail, c'est un Don de Dieu ....................

jeudi 23 avril 2020

Virüssüz Hayat - Koronavirüs'e Karşı Nano Gümüş Dezenfeksiyon Hizmeti

Virüssüz Hayat

Sn. Yetkili,

Ülkemizi ve dünyayı sağlığın yanında ekonomik ve sosyal anlamda da derinden etkileyen yeni tip korona virüs pandemisi (COVID -19) tüm yaşam alanlarımızı yeni şartlara göre yeniden düzenleme zorunluluğu getirmiştir.

 

Uzman ekibimizle verdiğimiz nano gümüşdezenfeksiyon hizmetiile iş yeri, apartman ortak alanları ve evlerinizisterilize ediyoruz.

Ne Kadar Süre Etkili Oluyor?

·         Uygulama yapıldığı an itibariyle birikmiş olan virüs yükü sıfırlanmaktadır.

·         Ortam şartları ve uygun kullanıma bağlı olarak 60 güne kadar koruma sağlamaktadır.

·         Ekiplerimiz ayrıldıktan sonra çalışma ortamınızı temas kullarına uygun kullanmaya devam etmeniz önemlidir. Bu durumda insanı enfekte edecek yoğunlukta bir virüs birikimi gerçekleşmeyecektir.

·         Bu süreyi satış temsilcilerimiz ya da uygulamaya gelen ekiplerimize de danışarak belirleyip tercihinize göre periyodik uygulama da tercih edebilirsiniz.

Nasıl Yapıyoruz?

·         Kullandığımız dezenfektan malzeme Sağlık Bakanlığı onaylıve Sertifikalı bir üründür. İnsan sağlığına hiçbir zararı yoktur.  

·         Uygulamamız ULV makinelerle beraber Soğuk Sisleme Yöntemiile yapılmaktadır. Bu yöntem ile dezenfektan maddemiz yaklaşık 30 mikron boyutundaki nano boyutta parçalara ayrılmaktadır.

·         Soğuk sisleme yönteminin sıvı püskürtme yönteminden en önemli farkı tüm ortamı virüsten arındırması ve Havada 15 Dakika Asılı kalmasıdır.

·         Dezenfektan maddenin Nano Gümüş teknolojisiyle uygulanması ile beraber maddenin içinde bulunan gümüş kolloidler ekstra koruma sağlamaktadır.

·         Uygulama yapılan alandaYarım Saat İçindeçalışmaya devam edebileceksiniz. Gereken durumlarda mesai saatleri dışında da planlama yapabilmekteyiz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

·         Dezenfeksiyon uygulamamızın sonrasındaki 48 saat boyunca temizlik yapılmaması önemlidir. Bu sürede nano parçacıklar oluşabilecek yeni virüs yoğunluğunu temizlemeye devam edecektir.

·         Çalıştığınız ortamın insan yoğunluğu ve şartlarına göre dezenfeksiyon uygulamamız 2 Aya Kadaretkili olacaktır. Ortamdaki kişilerin çalışma ortamını temas kurallarına uygun kullanımı virüs yoğunluğunun artmasını engelleyecek ve bu süreyi uzatacaktır.

·         Dezenfeksiyon hizmetini temizlik hizmeti gibi düşünmemek oldukça önemlidir. Dezenfeksiyon ile tüm ortam virüs yoğunluğundan temizlenmektedir. Bildiğimiz anlamdaki temizlik ile ise bu risk sadece küçük oranlarda düşürülebilmektedir.

Detaylı bilgi ve randevu için aşağıdaki whatsapp, telefon ya da e-mail adresi üzerinden uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Virüssüz Hayat Dezenfeksiyon Hizmetleri

Whatsapp : 0549 3595940

Telefon : 0549 3595940

Mail: info@virussuzhayat.com

www.virussuzhayat.com


Hedef Mail

E-mail Almak istemiyorum
Unsubscribe
23 - April - 2020

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Pour publier un message, envoyez-le à :

_________________________

adetrap.traput@blogger.com

_________________________