Lorsqu'un homme mange ,boit, jouit des resultats de son travail, c'est un Don de Dieu ....................

mercredi 23 janvier 2019

Tahsilat, Prim Sistemleri, Eğitim İhtiyaç Analizi, Güven Yönetimi

ValuEmail, elektronik mesajlaşma servis sağlayıcısı +90 212 275 4332

Detaylı bilgi için: 0216 358 01 48 // 0216 225 83 27

KURUM İÇİ EĞİTİM – DANIŞMANLIK PAKETLERİ


Stratejik Düşünme Ve İnovasyon

Laboratuvarı Eğitimi

Stratejik düşünme ve inovasyon laboratuvarı eğitimi ile amaçlanan oyuncuların stratejik karar alırken farklı ve faydalı bakış açıları oluşturabilmeleri,  düşünce hatalarından bağımsızlaşmaları ve inovatif düşünce geliştirip aksiyon alabilmeleridir.

Eş zamanlı olarak şirketlerin artık iş dergilerinde  inovasyon kalitesine göre sıralandıkları gerçeği de küçülerek büyünemeyeceğinin bu eğitim kapsamında en önemli kanıtıdır.


Konsept Temelli Ve Anlama Odaklı
Endüstri 4.0 Senkronizasyonlu

Eğitim İhtiyaç Analizi 4.0
2019 Yeni Versiyon®

2019 döneminde rol ve pozisyon bazlı konsept temelli mesleki gelişim ihtiyacının yetkinlik ve hedef bazlı

belirlenmesi ve kuruma özel mesleki gelişim haritalarının yapılandırılmasıdır.


Satış Pazarlama & Finans Odaklı Etkin Tahsilat ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Sistem Kurulumu + Workshop + Eğitim Paketi

Günümüzde işletmelerin alacaklarının toplam varlıklar içindeki payı, vadesi, kalitesi ve tahsilat yönetimi şirketler için yaşamsal öneme sahip hale gelmiştir. Daralan piyasa şartlarında alacakların vadelerinin uzaması, kalitesinin düşmesi, yapılan yatırımların önemli tutarlara ulaşması ve çok sayıda firmada alacak tutarlarının aktiflerin çok büyük bir kalemini oluşturması yanında birçok iş kolunda genellikle son yıllarda alacakların satışlara oranının yükselme eğilimi göstermesi de dikkatleri daha başarılı bir alacak tahsilatı yönetimi üzerine çekmektedir.

Tahsilat yönetimi çok sayıda mikro ve makro bileşenin kontrolünü gerektirmektedir. Eğitimimizde tüm bu bileşenler insanı tanıma ve insan odaklı olarak incelenecek ve yeni trendler paylaşılacaktır. Firmaların müşterilerinden alacaklarını etkin bir şekilde tahsil etme yöntemleri insan merkezli olarak anlatılacaktır.



Performans Odaklı Prim Ve Ödül Sistemleri Tasarımı

Satışlarınızı artırmanın sırrı insan odaklı, çalışanların performanslarına dayalı ve gelişim odaklı sistemler tasarlamaktır. Çok uzun zamandır iş hayatında yeni bir sisteme, yeni bir modele ve yeni bir yaklaşıma ihtiyaç duyduğumuz apaçık ortada. Ancak bu arayış yeni değil, her bir paradigma kırılmasında şirketler daha iyiye gitmenin ve uyum sağlamanın yollarını ararlar.

Peki bu arayışı tetikleyen etmenler nelerdir?

Çalışanların bir anlam ihtiyacı, motivasyon ihtiyacı ve iletişim ihtiyacının bir sonucudur. Şirketlerde her ne kadar eğitimleri alınsa da etkin olmayan geri bildirim süreçlerinin ve yönetim zaafiyetlerinin bir sonucudur.

Gelişim üzerine odaklanmış ve oyunlaştırılmış insan odaklı tasarımlar yeni dönemin kazan kazan kurgusunun vücut bulmuş halidir.


Güven Yönetimi

Güven eğitimleri ile; maliyetleri düşürebilir, çalışan memnuniyetini artırabilir ve kurum içi işlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Günümüz küresel ekonomisinde gereksiz tekrarlar, bürokrasi, sahtecilik ve hızlı işgücü devri gibi güvene bağlı sorunlar kurumun karlılığını, özellikle azalan verimlilik, dağılan kaynaklar ve kaçırılan fırsatlar olarak olumsuz etkilemektedir. Bunun yanısıra, müşterilerin güven eksikliğide markanın itibarını zedelemektedir. Kurumun kârlılığında ölçülebilir, gözlemlenebilir ve belirgin bir etkisi olan güven eğitimi; her seviyede ki çalışan ve yönetici için eşsiz bir deneyimdir.

Arkhe Eğitim
FSM Mah. Poligon Sok. Buyaka İş Kulesi Kule:3 Daire: 1-2-3-4 Ümraniye | İstanbul
Mersis No : 4946337943829674

ARKHE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI İLETİŞİM SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. tarafından adresinize gönderilen iletileri almak istemiyorsanız lütfen buraya tıklayın .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Pour publier un message, envoyez-le à :

_________________________

adetrap.traput@blogger.com

_________________________