Lorsqu'un homme mange ,boit, jouit des resultats de son travail, c'est un Don de Dieu ....................

mercredi 23 décembre 2020

Pandemi döneminde işinizi destekleyecek 4 CRM yazılımı

Zor zamanlarda teknolojinin yardımıyla işinizi destekleyin
Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayınız
CRM Gündem
Pandemide işinizi destekleyecek 
4 CRM sistemini inceledik
Zoho
$ 45
Minimum CRM
 $ 3.99
Kiva CRM
₺144
Pipedrive
$ 49.90
CRM yazılımlarının 
işinize katkısı
CRM yazılımları şirketinizin müşteri ilişkileri yönetimini dijital olarak yapabilmesini sağlayan uygulamalardır. CRM yazılımları; satış fırsatları, müşteri bilgileri ve fiyatlar gibi önemli verilerin tek bir merkezden yönetilmesine imkan sunar. CRM sistemleri firmaların satışların ve müşteri memnuniyetinin artırılmasında önemli rol oynar.
CRM Image
CRM Image 02
Pandemi döneminde CRM yazılımlarının önemi
Pandemi döneminde değişen müşteri davranışlarının takibi ve farklılaşan iş koşullarının yönetilmesi açısından CRM yazılımları oldukça önem kazanmaktadır. Özellikle evden çalışmanın yaygınlaşması, artan dijital alışveriş trendi ve saha ekiplerinin değişen çalışma şekilleri pandemi döneminde CRM yazılımlarını önemli kılıyor.
Gartner
Bulut tabanlı CRM yazılımları kritik rol oynuyor
Özellikle her noktadan erişilebilir olması, mobil uyumluluğu ve verinin tüm kullanıcılarda güncel olması açısından bulut tabanlı CRM yazılımları pandemi döneminde büyük bir kolaylık sağlıyor. ​​​​​Güncel Gartner raporuna göre 2019 yılının sonunda bulut tabanlı CRM yazılımı global pazar büyüklüğünün 42 milyar Amerikan dolarına ulaştığı belirtilmektedir. Bu toplam CRM yazılımı harcamasının %75 oranında bir kısmı anlamına gelmektedir ve şirket içi yazılımların düşüşü devam etmektedir.
Pandemide size destek olacak bulut tabanlı Türkçe CRM
​​​​​​​yazılımlarından bazıları
Zoho
Dünyanın oldukça yaygın kullanılan CRM programlarından biri olan Zoho, aynı zamanda Türkçe arayüze de sahip. Zoho CRM'in yıllık abonelikte kullanıcı başına aylık güncel fiyatları aşağıdaki gibi:
Professional - $20
Enterprise: $35
Ultimate: $45

Minimum CRM
Minimum CRM firmaların satışlarını artırmaları için gerekli tüm özellikleri, kullanıcı dostu tasarım ve uygun fiyatla sunan ideal bir CRM programı olarak konumlanıyor. 1 ay ücretsiz deneme süreci olan Minimum CRM'de tüm özellikler tek abonelik planında sunuluyor.
Kullanıcı Başı/Aylık - $3.99
Kiva CRM
7 yıllık tecrübeye sahip Kiva CRM kurumsal ve kurumsallaşmak isteyen firmalara, bilişim altyapısı konusunda destek sunma vizyonuyla geliştirdiği çözümüyle öne çıkıyor. 2 adet abonelik planı sunan Kiva CRM ayrıca ek özellikler için fiyatlandırma yapan bir modele sahip.
Standard: 120 kullanıcı / ay
Profesyonel: 144 kullanıcı / ay
Pipedrive
2010 yılında kurulan Pipedrive hızlı büyümek isteyen şirketlere yönelik CRM yazılımı hizmeti veriyor. Yıllık abonelikte kullanıcı başına aylık güncel fiyatlar aşağıdaki gibi:
Advanced: $24.90
Professional: $49.90
Enterprise: $99.00

CRM Gündem
Abonelikten çıkmak için tıklayınız
​​​​​​​Günlük e-postaların Gelen Kutusuna düştüğünden emin olmak için info@crmgundemi.cf adresini Adres Defterinize ekleyebilirsiniz.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Pour publier un message, envoyez-le à :

_________________________

adetrap.traput@blogger.com

_________________________