Lorsqu'un homme mange ,boit, jouit des resultats de son travail, c'est un Don de Dieu ....................

lundi 8 février 2016

2016/0702 Rusya Taşımacılık ve Gümrükleme Hizmeti

 rcs.jpg

Sayın ; Müşterilerimiz 

Rusya Ülkesine yapacağınız İthalat ve  ihracat ve Numune amaçlı gönderilerinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Türkiye Rusya Uluslararası Taşımacılık ve Gümrükleme Hizmeti

Şirketimiz ihraç edilecek ürünün sizden teslim alınıp, Rusya Federasyonu’nda ulaştırılacak adrese kadar geçen sürede gerekli tüm gümrükleme hizmetlerini vermektedir.Gerek Türkiye’de gerekse Rusya’daki tüm resmi işlemler sizin adınıza tarafımızdan gerçeklestirilmektedir.

Şirketimiz gümrükleme aşamasında ihtiyaç duyulması halinde gerekli tüm sertifikaların  konusunda da çözümler üretmektedir.

Ayrıca yine talep edilmesi halinde ihraç edilecek ürünün Türkiye’den satın alımı, ihracatı, Rusya da ithalati ve istenen firmaya satısı, teslimatı ve
ürün bedelinin tahsilatı, tarafınıza transferi tarafımızca gerçekleştirilebilinir.
 

Rusya Parsiyel Taşımacılığı ( Rusya Grupaj Servis)

Rusya ve Türkiye’de ki uzman personelleri ile müşterilerine, Gümrük bölgelerinde; Rusya Hattında sahip olduğu bilgi birikimi ve partnerleriyle başlıca Moskova St Petersburg ,Soçi,Novorossiks,Tuapse, Rostov, Krasnador,şehirleri olmak üzere Rusya Federasyonun bir çok bölgesinde komple ve Parsiyel yüklerde gümrükleme ve kapıdan kapıya teslim hizmeti vermektedir.

• Gümrükleme-Brokerlik,
• Lojistik, 
• Transit Ticaret Uygulamaları, 
• Handling, 
• Depolama, 
• Dağıtım,
• Sertifikasyon, 

Hizmetlerinin tamamını birlikte veya ayrı ayrı verebilmektedir. Bunun yanında ihrac ürünleri için Rusya gümrüklerinde istenen tüm gerekli dökümantasyonun hazırlanmasını da sağlamaktadır.

Fuar Lojistiği
OOO RCS  Logistics Departmanı Rusya’da Fuar, kongre, konferans, sergi, konser ve benzeri her türlü katılımlarınızda Full Fuar Lojistiği sloganıyla sizlere en sağlıklı ve güvenilir lojistik partnerlik hizmetlerini sunacaktır.  RCS  Logistics Networks, kuruluşundan bugüne; Rusya Federasyonu, Ukrayna,ve Turki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın her noktasına Turizm,deri ve kürk, hazır giyim, ev tekstil, dekorasyon ve züccaciye, otomotiv ve yan sanayi, yapı ve inşaat, makine ve ekipmanları, aydınlatma ve otomasyon sektörlerine yönelik fuar  taşımacılığı yapmaktadır.

LOGISTICS & FREIGHT TRANSPORT SERVICES FROM TURKEY EUROPE TO RUSSIA

 Müşteri Hizmetleri : 444 23 98 - +90212 8735591 Mobile : +90532 682 79 75                     
skype : ruscotr


 E mail almak istemiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Pour publier un message, envoyez-le à :

_________________________

adetrap.traput@blogger.com

_________________________